News

Salutare!!!… un nou tutorial usor de parcurs… azi desenam o pisica… HAIDETI !!!! …INCERCATI SI VOI …..

Desenul este o tehnică și o artă care constă în reprezentarea grafică a unui obiect, a unei figuri, sau a unui peisaj pe o suprafață bidimensională, plană sau curbă. Reprezentarea se face în general prin linii, puncte, pete, simboluri etc.[1] Desenul poate fi monocrom sau colorat.

Maria Bertolucci

Jocul din copilărie este cel mai bun fundament pentru succesul în școală. Activitățile noastre vor provoca și dezvolta creativitatea, imaginația, abilitățile de gândire și abilitățile sociale ale copilului dumneavoastră. Centrul nostru oferă multe activități educative pentru a-ți menține copiii implicați. Activitățile noastre vor provoca și dezvolta creativitatea, imaginația, abilitățile de gândire și abilitățile sociale ale copilului dumneavoastră. Jocul din prima copilărie este cel mai bun fundament pentru succesul în școală. Dezvoltă toate abilitățile de învățare necesare.

Centrul nostru oferă multe activități educative pentru a-ți menține copiii implicați. Activitățile noastre vor provoca și dezvolta creativitatea, imaginația, abilitățile de gândire și abilitățile sociale ale copilului dumneavoastră. Jocul din prima copilărie este cel mai bun fundament pentru succesul în școală. Dezvoltă toate abilitățile de învățare necesare. Departe, departe de cuvântul munți, departe de țările Vokalia și Consonantia, trăiesc textele oarbe. Separati locuiesc in Bookmarksgrove chiar pe coasta semanticii, un ocean cu limbi mari.

DutchEnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish
Acest site web folosește cookie-uri și solicită datelor dvs. personale să vă îmbunătățească experiența de navigare.