News

 Acrobati recunoscuti international, jongleri, artisti comici ai arenei, precum si maestri ai calariei ii vor incanta pe spectatorii mari si mici in arena exterioara a Circului Metropolitan, pe toata durata vacantei de vara.

Spectacolul „Magia circului – Povesti cu cai” va asteapta sa fiti aproape de atractia irezistibila a arenei.

Maria Bertolucci

Spectacolul „Magia circului – Povesti cu cai” va asteapta incepand cu data de 3 iulie 2020 de la ora 18.00 sa fiti aproape de atractia irezistibila a arenei.

 

INFORMATII UTILE:

Copiii mai mici de 2 ani vor fi tinuti in brate si nu va fi necesara achizitionarea unui bilet.

Accesul in sala de spectacol este permis numai pana la ora de incepere a reprezentatiei; dupa aceasta ora, biletele isi pierd valabilitatea.

Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora indicata pe tichet nu da dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obtinuta contravaloarea acestora doar in cazul inlocuirii / anularii spectacolului de catre organizator.

Din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali si sa nu folositi telefoanele mobile pe durata spectacolului.

Pe durata desfasurarii spectacolelor, este interzisa folosirea aparatelor de inregistrat, audio sau video.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la spectacol in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul evenimentului.

 

Tags
DutchEnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish
Acest site web folosește cookie-uri și solicită datelor dvs. personale să vă îmbunătățească experiența de navigare.